Follow me on instagram

BİR GELİNLİĞİN GÜZEL GÖZÜKMESİ SİZCE YETERLİ Mİ?

Evet, bu sorum size!

Sizce bir gelinliğin güzel gözükmesi o gelinliği tercih etmeniz için yeterli mi? Yani rahatlığının, kullanılan kumaşların, dikiş kalitesinin önemi yok mu? Size sordum soruyu ama benim de bir cevabım olacak tahmin ettiğiniz üzere ☺

Vücuda ve tasarıma uyumlu kumaşlar kullanmak, gelinlik için çıkartılan kalıpların eksiksiz olması ve tabii ki dikiş kalitesi bir tasarımın güzelliğini ve zarafetini ortaya çıkartır. Üretim aşamasında kaliteye yeterli derecede ihtimam gösterilmediğinde; tasarım istediği kadar kusursuz olsun, üzerinize giydiğinizde eksik olan kısımları bilmeseniz bile hissedersiniz. Yani demem o ki; bir tasarımın kusursuzluğu demek, aslında o tasarımı giydikten sonra da kişinin üzerinde aynı etkiyi yaratmaya devam etmesi demektir. Öyle ise tebrik ve alkışı hak ediyor demektir. Fakat görüntüde gayet güzel olan bir gelinlik, üzerinize giydiğinizde size rahatlık ve konfor hissi vermiyorsa; o gelinlik ile aranızda bir bağ kurmayın derim.

Unutmayın ki rahat olmadığımız bir kıyafetin içinde kendimizi güzel de hissedemeyiz. Kolaylıkla yürüyemediğiniz, oturamadığınız, dans edip eğlenemediğiniz bir gelinlik size eşlik edemez. Nitekim askısını, eteğini çekiştirip sizinle uyumlu olması için çaba harcadığınız zaman; karşıdan bakanlar da bu uyumsuzluğu görüp hissedecektir.

Yani bir gelinliğin sadece tasarımı değil, o gelinliğin oluşumunda yer alan tüm aşamalar ve detaylar önemlidir. Bütün olarak baktığınızda tasarımı, kalitesi ve rahatlığı olması gerektiği gibiyse o gelinlik tamamlanmış ve onu giyecek gelin ile tanışmaya hazır demektir.

Kendinize eşlik edebilen bir gelinlik giymenizi tavsiye ediyorum.

Enerjiniz bol, gelinliğiniz kusursuz olsun…