Follow me on instagram

GELİNLİK SEÇİMİNE KENDİNİZİ NASIL HAZIRLAMALISINIZ?

Öncelikle kendi kendinizle baş başa konuşmanızı tavsiye ederim. Hiç kimseden etkilenmeden nasıl bir gelin olmak, ne tarz bir gelinlik giymek istediğinizi kendinize sorun. Sorunun cevabına göre isteklerinize uygun tasarım yapan tasarımcılardan randevu alıp kendi gelinliğinizi bulmak için işe koyulabilirsiniz.

En özel günlerinizden biri için hazırlanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sizin ne istediğiniz! Unutmayın ki o gün sizin gününüz.

İçerisinde hem rahat, hem şık, hem özgün, hem de kendiniz gibi olduğunuz tasarımlar sizi mutlu sona götürecektir.

Gelinlik seçerken sadece fiziksel özelliklerinize, dış görünüşünüze göre bir seçim yapmamanızı tavsiye ediyorum. Gelinliğe can verecek olan kişi, giydiği tasarım ile bütünleşmeyi de unutmamalı. Yani bir seçim yaparken, sizin karakteriniz de o seçime dahil oluyor aslında. Çok hareketli, enerjik bir karakteriniz varsa örneğin, sizi kısıtlayacak, hareket yeteneğinizi engelleyecek bir tasarımın içerisinde kendiniz olamayacağınız için mutlu da olamazsınız.

Prenses gibi gelin olmayın. Kendiniz gibi gelin olun. Kendi güzelliğinizi, kendi enerjinizi ve kendi ruhunuzu yansıtın.

Beğendiğiniz tasarımcıların koleksiyonunu denemeye başlamadan önce, tasarımcının sizi tanıması, ne istediğinizi anlaması için öncelikle kendinizden ve nasıl bir gelinlik hayal ettiğinizden bahsedin.

Son olarak bir tavsiye daha… Kafanızı karıştırmamanız, gereksiz yere yorulup vakit kaybetmemeniz için gittiğiniz yerlerde 4 modelden fazla gelinlik denememeye çalışın. “Acaba bu benim gelinliğim mi? Benim gelinliğimin hangisi olduğunu nasıl anlayacağım?” gibi sorular dolaşıyorsa zihninizde….. önce sakin olun. Merak etmeyin içerisine girdiğinizde, dışarıya saçtığınız ışıltıdan siz de o esnada orada bulunanlar da sizin gelinliğinizi tanıyacaktır. Sizin de görmek için aynaya bakmanız yeterli ☺